Julkaistu Jätä kommentti

Vuoden 2017 viimeiset katsastukset

Seuraan rekisteröity vene pitää katsastaa vuosittain kesäkuun loppuun mennessä. Tämä koskee jokaista seuraan rekisteröityä venettä joissa halutaan käyttää veneseuran perälippua. Katsastus on osoitettavissa, kun paperit on tehty ja katsastustarra on asianmukaisesti kiinnitetty veneeseen kulkusuuntaan nähden vasemmalle puolelle.

Jos olet luopunut veneestäsi, olethan tarkastanut, että entisen veneesi omistajuus on poistettu myös Trafin rekisteristä. Myöskin vain rekisteröidyt veneet voidaan katsastaa.

Maasähköä käyttävät veneet. Suosittelemme korroosion välttämiseksi omassa tai kaverin veneessä galvaanisen erottimen asentamista. Laiturinaapurit kiittävät. Voit lukea lisää veneen sähköasioista Sähköturvallisuuden Edistämiskeskuksen ’Sähkö ja vene’ –oppaasta.

Mikäli jostain syystä et katsastuta venettäsi tänä vuonna, tee siitä pikainen ilmoitus katsastuspäällikölle, sähköpostilla kirsi.maasalo@gmail.com tai puhelimitse 040 557 2505.

Jos katsastus on vielä tekemättä niin kesän viimeiset mahdollisuudet katsastaa vene on 29.6.  Katajanokan venekerholla ja 4.7. Puotilan venesatamassa. Mikäli ryhmäkatsastustilaisuuksien päivät eivät sovi niin katsastus on mahdollista suorittaa muina aikoina, yksityistilaisuuden varauksessa yhteys Kari Jäkköön, Pekka Rastaaseen tai katsastuspäällikkö Kirsi Maasaloon. Katsastajien yhteystiedot löytyvät nettisivujen katsastustoiminta osiosta.

Vuosikatsastus ryhmätilaisuudessa maksaa 20€ ja yksityistilaisuus 40€.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *