Uusi verkkokauppa

Ilmoittautumiset ja verkkokauppa on siirretty uudelle alustalle

hns.myclub.fi

Kaikkia kehoitetaan tarkistamaan omat tietonsa ja niiden paikkansapitävyyden. Muutos- ja korjauspyyntöjä on helpointa lähettää myClub-sivun alareunassa olevan “Anna meille palautetta“-linkin kautta. Palaute lähtee osoitteeseen info@hns.fi.

Vanhassa jäsenrekisterissämme ei ollut kirjattuna jäsenen laivuriarvoa. Uudessa rekisterissä suurimmat puutteet ovat juuri noissa laivuriarvojen merkinnöissä. Joillekin on merkitty laivuriarvo, joka perustuu laivuritutkintorekisteristämme löytyviin tietoihin. Kaikkia tutkintoja, varsinkaan yli kymmenen vuotta vanhoja, ei kuitenkaan ole merkitty tuohon rekisteriin. Näistä toivommekin palautetta tuon yllä mainitun linkin kautta. Ruuhkaa varmasti tulee, mutta koetamme purkaa tiedot oikeisiin paikkoihin niin pian kuin mahdollista. Kaikki jäsenemmehän ovat vähintään saaristolaivureita, mutta tuota tietoa ei ole merkitty, koska niin monella se kuitenkin pitää päivittää rannikko- tai avomeriasteelle päivityspyyntöjen perusteella.

Verkkokaupassa ei tapahdu oleellisia muutoksia, vain alusta vaihtuu. Suurin muutos sekä ilmoittautumisessa että verkkokaupassa on maksujen hallinta. Kun vanhassa sovelluksessa vaadittiin välitön maksu heti ilmoittauduttaessa tai ostettaessa, niin nyt kaikki maksuliikenne tapahtuu laskutuksen kautta. Lasku syntyy ja lähtee sähköpostiin vasta, kun ilmoittauduttessa painetaan “Vahvista ilmoittautuminen“-painiketta tai verkkokaupassa painetaan “Vahvista tilaus“-painiketta. Laskussa on maksuaikaa 14 vuorokautta. Laskussa on virtuaaliviivakoodi helpottamassa maksun siirtoa pankkiin odottamaan eräpäivää.

Verkkokaupan vaihto vanhasta uuteen tapahtuu vuodenvaihteessa.

Tietosuoja

Helsingin Navigaatioseuran tietosuojaselostelinkin löydät myClub-sivun alareunasta.

Hyväksytystä laivuritutkinnosta seuramme jäsenyys vuodeksi

Jos et ole seuramme jäsen ja läpäiset minkä tahansa laivuritutkinnon, saat tulevan purjehduskauden jäsenyyden seuraamme veloituksetta. Vastaavasti seuramme jäsen saa vapaavuoden seuraavan jäsemaksulaskutuksen yhteydessä.
Tuleva purjehduskausi tarkoittaa helmikuun tutkinnoissa kuluvaa vuotta ja muissa (huhti-, syys- ja joulukuun) tutkinnoissa seuraavaa vuotta. Jäsenmaksulaskutus tapahtuu huhtikuun alussa, eli silloin on jo saatu helmikuun tutkintotietojen vahvistukset liitosta. Huhtikuun tuloksien vahvistus tulee toukokuulla, jolloin kuluvan vuoden jäsenmaksulaskut on jo ehditty lähettää.

Suorat linkit myClubiin

Kaikille avoin tarjonta – Tästä linkistä pääset suoraan ilmoittautumaan kursseillemme ja tutkintotilaisuuksiin. Sisäänkirjautuminen vaaditaan kun ilmoittaudut. Mikäli et ole rekisteröitynyt, sinua pyydetään se tekemään ennen kuin ilmoittautuminen on mahdollista. 

HNS-jäsenille suunnattu tarjonta – Tästä linkistä pääset jäsenenä suoraan jäsenille suunnattuun tarjontaan. Jos et vielä ollut kirjautunut, sinun pitää ensin kirjautua omilla tunnuksillasi sovellukseen.

Lisätitetoa saat näistä dokmenteista

Mikäli jokin muu askarruttaa mieltäsi asian tiimoilta, ota reilusti yhteyttä sähköpostitse info@hns.fi.
Ruuhkaa saattaa syntyä viestintään, mutta koetamme vastata mahdollismman pian.