Julkaistu Jätä kommentti

Uutiskirje 1/2017 – Kevään rannikkolaivurikurssit, 60-vuotis juhlavuosi ja avoimet ovet toimistolla

Vuodenaikojen kurssi on kääntynyt jo kohti kevättä ja suunnitelmat ovat tulevassa kaudessa. Näin kevättalvella HNS:n toiminnan pääpaino on laivurikursseissa ja saaristolaivurikurssit ovatkin lähes täynnä, mutta rannikkolaivurikursseille mahtuu vielä. Avomerilaivurikurssi jatkuu edelleen joka tiistai ja päättyy huhtikuussa.

Täydennä navigointiosaamistasi rannikkolaivurikurssilla 

Rannikkolaivurikurssi täydentää saaristolaivurikurssilla opittuja tietoja ja siihen sisältyvät mm. paikanmääritysmenetelmät, eksymä, sääoppi, vuorovesioppi ja elektroninen paikanmääritys. Hyväksytty tutkinto mahdollistaa Kansainvälisen huviveneen kuljettajan pätevyyskirjan saamisen.

Rannikkolaivurikursseja järjestetään keväällä 2017 kaksi kappaletta, ilta- ja viikonloppukurssi. Iltakurssi alkaa keskiviikkona 1.3.2017 ja viikonloppukurssi lauantaina 1.4.2017. Molemmille kursseille on hyvin tilaa.

Ilmoittautuminen tapahtuu verkkokauppamme kautta, josta voit ostaa samalla kurssikirjan ja harjoitusmerikartan. Muut tarvittavat tarvikkeet ovat samat kuin saaristolaivurikurssilla, eli loistoluettelo, astelevy, harppi ja apuviivain.

Helsingin Navigaatioseuran 60-vuotis juhlavuosi

Helsingin Navigaatioseura viettää tänä vuonna juhlavuotta. 60-vuotisjuhlat järjestetään elokuun alussa Kotiluodolla.

Avoimet ovet toimistolla

HNS:n toimistolla järjestetään torstaina 2.3.2017 avointen ovien ilta klo 18:00 alkaen. Paikalla tulee olemaan hallitus ja muita toimikuntien aktiiveja. Tarjolla kahvitarjoilu sekä vapaata keskustelua tulevan kauden tapahtumista ja suunnitelmista.

Kevätkokous maaliskuussa

Seuran kevätkokous järjestetään torstaina 23.3.2017 toimistolla jossa käsitellään sääntömääräiset asiat.

HNS Facebookissa

Helsingin Navigaatioseura löytyy myös Facebookista ja julkaisemme sielläkin aktiivisesti hyödyllistä tietoa niin seuran tapahtumista kuin veneilijöitä kiinnostavista aiheista. Käy sinäkin tykkäämässä sivustamme!

 

Uutiskirjeen voi lukea myös oheisen linkin kautta. http://eepurl.com/cA8FeT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *