Koulutustoiminta

Suomen Navigaatioliiton koulutusjärjestelmän mukaisia merenkulkuopin teoriakursseja on kolme tasoa, joita vastaavat tutkinnot tulee suorittaa järjestyksessä:

1. saaristolaivuri
2.
rannikkolaivuri
3. avomerilaivuri

Vastaavien kurssien tuoreimmat aikataulut löydät verkkokaupastamme.
Suodata tapahtumista: Tapahtumatyyppi -> Laivurikurssi

Ylemmän asteiselle kurssille osallistuminen edellyttää, että hallitaan alemman kurssiasteen tiedot.

Saaristo– ja rannikkolaivurikurssit järjestetään vuosittain sekä keväisin että syksyisin. Avomerilaivurikurssi alkaa syksyllä ja jatkuu huhtikuulle.

Laivuritutkinnot on suoritettava hyväksytysti yllä mainitussa järjestyksessä.
Nyt myös rannikko- ja avomerilaivurikurssit ovat avoimia kaikille.

Useamman tason tutkinnon voi suorittaa samanaikaisesti. Tällöin kuitenkin ylempi taso huomioidaan vain jos alempi tulee hyväksytyksi.
On myös huomioitava, että jos yrität suorittaa useampaa tutkintoa samanaikasesti, niin tutkintoaika on sama kuin kaikille muillekin, eli lisäaikaa ei voida myöntää.

Katso eri laivurikurssien ajankohtaiset tiedot sekä tiedot laivuritutkinnoista niiden omilta sivuilta.

Saaristolaivurikurssi

viiri_rannikkolaivuri_pieni
Rannikkolaivurikurssi

viiri_avomerilaivuri_pieni
Avomerilaivurikurssi

Ilmoittautumisohjeet

12661849_803041243134689_417516121359698346_nKursseille tulee ilmoittautua viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Riittävä osanottajamäärä on edellytyksenä kurssin järjestämiselle. Myöhemminkin ilmoittautuminen on mahdollista, mikäli kurssilla on tilaa. Kuitenkin noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua joudumme tekemään päätöksen kurssin mahdollisesta peruuntumisesta, ellei osanottajia ole riittävästi. Tällöin luonnollisesti jo ilmoittautuneille maksetaan peruuntuneeseen kurssiin liittyvät maksut takaisin verkkokauppamaksuineen.

Ilmoittautuminen laivurikurssille ja kurssimateriaalien tilaus tapahtuvat verkkokaupan kautta. Jos ilmoittautuessasi kurssille ostat samalla tutkintomaksun, saat sen 10€ alennuksella normaalihinnasta.

Lisätietoja laivurikursseista antaa Erkki Attila, puh. 0500 40 7828 tai sähköpostilla ekiattila@gmail.com.

Kurssille ilmoittautumisen yhteydessä tarvitaan mm. seuraavat tiedot:

  • nimi
  • katuosoite
  • syntymäaika
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite

Syntymäaika tarvitaan Suomen Navigaatioliiton kirjaamistietoihin. Yhteydenpito kurssilaisiin pidetään ensisijaisesti sähköpostitse.

Tilaa samalla myös materiaalit. Sekä kurssipaikkavaraus että materiaalit voidaan ostaa kertaostoksella yhdessä ostoskorissa.

Kurssimateriaali, joka on ostettu vähintään yhtä viikkoa ennen kurssin alkua, toimitetaan kurssipaikalle kurssin alkaessa. Ryhmätilauksesta myöhästyneet tarvikkeet toimitetaan erikseen sovittavalla tavalla.