Julkaistu Jätä kommentti

Kotiluodon syystalkoot lauantaina 24.9.

Kesän veneilykausi alkaa vedellä viimeisiään ja myös saaritukikohtamme Kotiluoto on aika valmistella tulevaan talveen ja seuraavaan kevääseen. Tulevana lauantaina, 24.9. Kotiluodolla järjestetään perinteiset syystalkoot. Talkoot aloitetaan heti aamusta ja jatketaan niin pitkään kuin hommia riittää. Talkoot ovat tärkeä keino pitää Kotiluodon saaritukikohta viihtyisänä paikkana kaikille seuran jäsenille. Kaikille talkoolaisille on tarjolla keittolounas ja illalla lämmitetään sauna. Miehille ja naisille järjestetään erilliset saunavuorot.

Talkoiden ohjelma

Talkoiden ohjelmassa on mm. puuliiterin lattian kunnostus ja saunan vanhan piipun vaihtaminen uuteen. Liiterin lattia tarvitsee paremman tuennan jotta ovet aukeavat myös silloin kun liiteri on täynnä puita. Saunan nykyinen piippu on kerennyt ruostua puhki ja pitää siksi vaihtaa. Uuden piipun asennus vaatii yhteistyötä ja se onnistuu helpoiten jos mukana on 3-4 henkilöä. Lisäksi talkoohommiin kuuluu vesikourujen puhdistus, pihan haravointi, päärakennuksen lattioiden pesu, vanhan kannon kaivaminen takapihalta, uimalaiturin nosto sekä puiden pilkkomista, puuliiteri on lähes tyhjä tällä hetkellä. Talkoissa on tarkoitus myös mitata päälaituri ja aloittaa laiturin uusimisen suunnittelu.

 

Kuljetus talkoisiin

Veneettömät ja veneensä jo nostaneet pääsevät syystalkoisiin kätevästi koulutusalus Naviksen kyydissä joko Tervasaaresta tai Puotilan venesatamasta.

 

Lähtö la 24.9. Paluu la 24.9. Paluu su 25.9.
9:00 Tervasaari n.17:30 Kotiluoto 9:00 Kotiluoto
10:30 Puotila n.18:00 Puotila (9:30 Puotila jos tarpeen)
11:00 Kotiluoto n.11:00 Tervasaari

Navis palaa lauantaina yöksi Kotiluodolle ja veneessä voi yöpyä viisi henkilöä. Ilmoitathan kyytitarpeesta ja yöpymistoiveesta pikimmiten info@hns.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *