Kotiluodon jäsenpalvelut ja niiden pääasialliset käyttöehdot

Taustaa

Kotiluoto ja sen seuran tarjoamat palvelut, kuten laituri, huvila ja sauna, ovat osa seuran jäsenpalveluja. Jäsenpalveluja hyödyntävä taho tai venekunta koostuu pääosin jäsenistä ja/tai perheenjäsenistä tai muista läheisistä ja veneen kipparin tai omistajan tulisi pääsääntöisesti olla seuran jäsen.

Veneen miehistön muodostaa ensisijaisesti kipparin perhe. Veneen kipparilla on kuitenkin oikeus tuoda veneessään Kotiluotoon myös vieraitaan, joiden käyttäytymisestä hän on tällöin vastuussa. Veneen kippari on myös vastuussa vierailutietojen kirjaamisesta satamakirjaan sekä palveluiden käyttöohjeisiin perehtymisestä sekä niiden noudattamisesta. Esimerkiksi saunan osalta tämä tarkoittaa saunakirjan käyttöä varaukseen, jonka voi tehdä yhdeksi tunniksi per venekunta saman päivän aikana.

Huomaathan, että Kotiluoto on tarkoitettu jäsenistön virkistys- ja vapaa-ajan viettoa varten, ei esimerkiksi liiketuttavien viihdyttämistä varten.

Yhdistyksille tai kaupallisessa tarkoituksessa Kotiluodon palveluja tarvitseville tarjotaan mahdollisuus palveluiden käyttöön tarjouspohjaisesti. Selvyyden vuoksi todettakoon, että veneily- ja purjehdusseurojen veneet ja venekunnat katsotaan pääasiassa kaupallisessa tarkoituksessa Kotiluodon palveluja tarvitsevaksi tahoksi.

Kotiluodon vuokraamisesta

Tarjouspohjainen hinnoittelu sisältää

  • Kotiluodon vuokra (sisältää kartanorakennus, nuotiopaikka, sauna, puut) osalta vuokra on 350 euroa plus alv 24% per ilta. Keittiö ruoanlaittovälineineen sisältyy, tiskaus ja siivous ei sisälly (pitää tehdä itse). Kertakäyttöastioiden käyttö hyvin suositeltavaa. Mikäli siivous tehdään seuran toimesta, laskutetaan lisäksi 150 euroa plus alv per alkava tunti.
  • kuljetus Puotilasta Kotiluotoon ja takaisin 100 euroa plus alv (max 12 henkeä).
  • lisäksi 5 euroa per merimaili 10 mailia ylittävältä matkalta.