Jäsentuotteiden osto

Kotiluoto-T-paidat nyt myynnissä

Jäsentuotteiden myynnistä löydät nyt Kotiluoto-T-paidat. Kutakin kokoa (S, M, L, XL, XXL ja XXXL).
Voit ostaa 1, 2 tai 3 (ruksaamalla moemmat) kappaletta kerralla.

Pienet koot vaaleansinisiä ja kaksi suurinta kokoa tummansinisiä

Jäsentuotteiden ostoon pääset suoraan tästä klikkaamalla.

Kaikki jäsentuotteet on siirretty toukokuun 2020 alusta alkaen verkkokaupasta tapahtumaan nimeltä
0110 Jäsentuotteiden osto (153) Noudettava toimistolta”. Näin toteutettuna jäsentuotteita eivät pääse ostamaan muut kuin seuramme jäsenet. Diplomit ovat ainoat jäsentuotteet, joita ei voi toimistolta noutaa, ne postitetaan tilaajalleen kun liitto on ne meille lähettänyt. Tuon linkin takaa kun klikkaat ”Ilmoittaudu tästä”, niin pääset valitsemaan haluamasi jäsentuotteet.

Tilauksestasi syntyvän laskun loppusumman näet sivun alareunasta. Tilaus vahvistetaan klikkaamalla ”Vahvista osallistuminen”. Samalla tilauksesta syntyy lasku, jonka saat sähköpostiisi. Laskun maksuehtona on maksu heti. Maksettuasi laskun voit noutaa ostamasi materiaalin toimistoltamme seuraavana päivystysaikana. Diplomit eivät ole noudettavissa, koska ne tilataan liitosta vasta kun ne on maksettu.

Sovelluksen näyttöjen teksteistä kaikki eivät oikein istu meidän toimintamalliimme, mutta niille emme ikävä kyllä voi mitään. Sovellus on tehty urheiluseurojen seuratoimintaan osallistumista silmällä pitäen. Tarjolla ei myöskään (ainakaan vielä) ole tarjolla vakiotekstien räätälöintiä asiakkaan tarpeisiin soveltuviksi.

Julkiseen verkkokauppaan jäivät kaikki kurssituotteet. Kaikki kurssimmehan ovat nykyään kaikille avoimia jäsenyydestä riippumatta. Isoa materiaalivarastoa emme toimistollamme voi pitää. Siksi toivomme että asiakkaamme, jotka kurssimateriaalia tilaavat verkkokaupastamme, huomoivat tekstin, jossa korostetaan toimituksen tapahtuvan vastaavan kurssin alkuun. Jos materiaalille on tarvetta ennen vastaavan kurssin alkua, ne pitää ostaa muualta, esimerkiksi Suomen Navigaatioliitosta.

Siirto on tehty siksi että jäsentuotteet eivät näy asiakkaille, jotka eivät ole HNS-jäseniä. Verkkokaupasta kuka tahansa voi ostaa mitä tahansa on tarjolla. Näin vältytään turhilta ostoksilta ja maksujen palautuksilta. Liian monet eivät lue kuvausta riittävän tarkasti huomatakseen, että jäsentuotteiden osto vaatii voimassa olevaa HNS-jäsenyyttä.

Etuakin jäsenille on muutoksesta. Verkkokaupasta ostettaessa jokaiseen ostokseen (tilaukseen) lisätään 3,00 € maksuliikennekulu, tapahtuman kautta ostettaessa ei tuota kulua lisätä. Verkkokaupan kautta tapahtuvista transaktioista joudumme jokaisesta maksamaan palvelun tarjoajalle.