SPV:n jäsenedut

spv-logo

Suomen Purjehdus ja Veneily tarjoaa useita erilaisia jäsenetuja. Kirjautumalla SPV:n jäsenrekisteriohjelmaan, Suuliin, ja päivittämällä yhteystiedot, SPV:n jäsenseurat ja jäsenseurojen jäsenet voivat nauttia näistä monipuolisista eduista.

Huokeampia hintoja

SPV:n jäsenseuran jäsenenä saat muun muassa If ryhmätapaturmavakuutuksen ja Nautic-lehden veloituksetta. Seuroille liitto tarjoaa kattavia palveluita ja maksaa esimerkiksi jäsenseurojen julkisen musiikin esittämistä koskevat Teosto- ja Gramex -maksut seurojen puolesta.

Muita jäsenetuja:

  • Karttakeskuksen Karttakauppa.fi -palvelussa alennuksia merikartoista
  • Trossijäsenyys etuhintaan
  • Konekesko Marine: liikekohtaisia etuja tuotteista ja palveluista
  • John Nurmisen Säätiön kirjoja jäsenetuhintaan

Muita jäsenseurojen etuja:

  • Osallistumis- ja äänioikeus liittokokouksissa
  • Mahdollisuus esittää luottamushenkilöitä liiton hallintoon
  • Valon palvelut seuroille
  • Valon edut seuroille
  • Ramirent – kaikki tapahtumarakentamiseen

Lue lisää jäseneduista: http://www.spv.fi/luottamustoiminta/ ja jäsenseurojen eduista: http://spv.fi/teema/jasenedut/.

Veneile turvallisesti

Katsastustoiminta on yksi liiton arvostetuimmista palveluista ja se kohdistuu suoraan seurojen jäsenille. Liitto ylläpitää ja kehittää katsastusjärjestelmää sekä vastaa katsastajien koulutuksesta. Siten koulutetut katsastajat voivat ylläpitää ja kehittää veneilyturvallisuutta seuroissa. He pystyvät myös ohjaamaan ja opastamaan muun muassa veneiden hoidossa ja varustamisessa. Tällöin jokaisessa seurassa veneillään turvallisesti yhdessä nauttien. Lisäksi seuran jäsenellä on mahdollisuus saada alennusta katsastetun veneen vakuutusmaksusta.

Merkittävät vakuutusedut

SPV:n jäsenenä olet oikeutettu edellä mainittuun If ryhmätapaturmavakuutukseen (vakuutussopimus nro 0004960920). Jokainen SPV:n jäsenenseuran henkilöjäsen on vakuutettuna tapaturmavakuutuksella, joka on voimassa veneilytoiminnassa. Lue lisää: http://www.spv.fi/luottamustoiminta/.

Lisäksi jäsenseurat saavat Pohjolan Tuplaturvavakuutuksen. Se on alle 80 vuotiaiden vapaaehtoistyöhön osallistuvien tapaturmavakuutus ja tapahtumien järjestäjän toiminnanvastuuvakuutus. Lisäksi liiton kautta jäsenseura saa myös toiminnanvastuuvakuutuksen. Lue lisää seurojen vakuutuksista: https://spv.fi/teema/jasenedut/.

Suuli jäsen- ja venerekisteriohjelma toiminnan tueksi

Suuli on veneseurojen ja luokkaliittojen käyttöön sopivaksi räätälöity jäsen- ja venerekisteri. Liitto tarjoaa rekisterin kautta seuroille tehokkaita työkaluja jäsen- ja venerekisterien ylläpitoon, venepaikkahallintoon ja ilmaiseen laskutukseen. Laskutusosion massalaskutuksen avulla on helppo laskuttaa jäsen- ja venepaikkamaksut. Sekä jäsenyyksiin että venepaikkoihin voidaan liittää myös lisätuotteita, jotka voidaan laskuttaa samassa massalaskutuksessa. Näin voidaan helposti laskuttaa vaikkapa seuran saarisataman avaimet.

Monipuolisia koulutuksia

Järjestämme jäsenillemme monipuolista koulutusta ja opastusta. Koulutamme seuroihin veneily- ja purjehduskouluttajia, ylläpidämme kursseihin ja näyttöihin perustuvaa koulutuspolkua veneilijöille. Autamme myös veloituksetta Kansainvälisen huviveneenkuljettajakirjan hakemisessa sekä järjestämme muun muassa katsastaja-, tuomari- ja kilpailujärjestäjäkursseja ympäri Suomen. Lisää koulutuksista: https://spv.fi/seurat/koulutus/.

Muita palveluja seuroille

Katsastuspalvelujen, Suulin ja koulutuksien lisäksi SPV tarjoaa jäsenseuroilleen apua ja valmiita toimintamalleja monissa veneilyyn liittyvissä ja seuroille keskeisissä asioissa. Näitä ovat esimerkiksi junioritoiminnan kehittäminen sekä aikuiskoulutuksen käynnistäminen. Liitto myös tukee seuroja hyvien veneilytaitojen omaksumisessa valtakunnallisesti, tarjoaa konkreettista apua kaavoitus- ja satamasuunnitteluprojekteissa sekä auttaa hallinnollisissa asioissa. SPV on toki vahvasti mukana myös kilpa- ja edustusurheilussa. Lue lisää liiton tarjoamista palveluista: https://spv.fi/teema/palveluita-seuroille/.

Liitto valvoo veneilijöiden etuja

SPV edistää ja valvoo suomalaisen veneilyn, veneilyseuratoiminnan ja kilpailutoiminnan etuja eri kansallisissa ja kansainvälisissä foorumeissa. SPV osallistuu aktiivisesti asioiden valmisteluun ja antaa tarvittaessa lausuntoja. Lausunnoista voit pyytää lisätietoja sähköpostilla: toimisto@spv.fi. Lue lisää edunvalvonnasta: https://spv.fi/teema/edunvalvonta-ja-kansainvalinen-vaikuttaminen/.

SPV järjestää myös paljon erilaisia tapahtumia. Tsekkaa tapahtumakalenteri!