Jäsenenä seurassa

Tietoa jäsenyydestä Helsingin Navigaatioseurassa

Kuulumalla seuraan kuuluu samalla Suomen Navigaatioliiton jäsenseuraan, mikä on edellytyksenä laivurinimen käytölle. Jäsenyyden edellytyksenä on hyväksytysti suoritettu laivuritutkinto.

Jäsenen vuosimaksu on tällä hetkellä 40,00 € (perhejäsen 15,00 €). Liittymismaksua emme peri.
Seuramme jäsenenä saat jäsentiedotteita sekä neljä Laivuri-lehteä vuodessa.

Jäsenenä on mahdollisuus osallistua vain jäsenistölle tarkoitettuun kurssi- ja muuhun toimintaan sekä toimia aktiivisesti seuran eri toimikunnissa, joita ovat mm. veneenhoito-, laivuri-, koulutus-, Kotiluoto-, matkavene-, katsastus-, tiedotus-, toimisto- ja taloustoimikunnat.HNS_lippu

Saaritukikohtamme käyttöoikeus sisältyy vuosimaksuun. Saaritukikohdassa vieraillessa jäsenyyden merkiksi veneessä pitää olla HNS:n perälippu tai viiri (25€, ostettavissa toimistolta).

Jäsenhakemus – klikkaa tästä

Uuden jäsenen jäsenmaksun jäsenyysaika

Vasta jäsenmaksunsa maksettuaan uuden jäsenen jäsenyys astuu voimaan. Uuden jäsenen jäsenmaksu on normaalisti kuluvan vuoden jäsenmaksu. Lokakuun alun jälkeen jäsenmaksu kohdistuu kuitenkin tulevalle vuodelle mikäli jäsen ei ole tulossa kuluvan syksyn kurssillemme, joka vaatisi jäsenyyttämme. Kurssin jäsenyysvaatimuksesta johtuen jäsenmaksu kohdentuu silloin kuluvalle tynkävuodelle ja keväällä maksetaan tulevan vuoden jäsenmaksu.

Omien yhteystietojesi muutoksen voit tehdä seuraavasta linkistä

Yhteystietojen muutos – klikkaa tästä