Julkaistu Jätä kommentti

Harjoitusajot 2017

Naviksen harjoitusajo-ohjelma kaudelle 2017

Naviksen maanantaiajojen aikataulu kaudelle 2017 on julkaistu HNS:n kotisivuilla koulutustoiminta osiossa sivulla Harjoitusajot 2017.

Harjoitusajoja ajetaan läpi koko ajokauden vaihtuvin teemoin. Harjoitusajot ajetaan maantaisin alkaen klo 17:00 tai 18:00 ja päättyen harjoituksen laajuudesta riippuen klo 22-24. Harjoitusajoille ilmoittaudutaan verkkosivulla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Ensimmäiset ajot ovat viikolla 20, jolloin järjestetään maanantaina ja tiistaina (15.5. ja 16.5.) käytännön navigaatioharjoitukset, jotka on suunniteltu erityisesti juuri saaristonavigoinnin tutkinnon suorittaneille. Silloin käydään käytännössä läpi saaristonavigoinnin teoriakurssilla harjoiteltuja asioita. Myös jo pidempään vesillä liikkuneet ovat ilman muuta tervetulleita mukaan.

Jokaisella ajolla on mukana Naviksen kippari ja harjoitusvastaava. Harjoitukseen osallistuvat hoitavat navigoinnin ja veneen kuljettamisen kipparin ja harjoitusvastaavan opastuksella. Harjoitusajoihin lähdetään Naviksen kotisatamasta HMVK:lta Tervasaaren kupeesta ja palataan samaan paikkaan. Kunkin harjoitusajon harjoitusvastaava ohjeistaa osallistuneet tarkemmin ennen ajokertaa.

Tarkemmat tiedot harjoitusajoista ja ilmoittautumisohjeet löydätte koulutustoiminta sivuilta tai seuraavasta linkistä. Harjoitusajot 2017.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *